lørdag, juni 18, 2005

Ein smak av arbeidsliv

Eg lovde meg sjølv å ofra dette og neste skuleår fullstendig til læring. Ein liten jobb på si krev vel ikkje allverda, men det går hardt utover helgene. Så for ein kort periode av mitt liv, ville eg vera utan andre plikter enn dei studierelaterte.

Som ei direkte følgje av den tankegangen, er eg difor allereie i gong med sommarjobben. Nattevakt på gamleheimen passar meg heilt ypperleg. Me jobbar i ni timar, tener 1000 kroner natta og gjer alt i eit veldig behageleg tempo. Nattearbeid er ein helserisiko, og skal difor utførast i veldig rolege former. Eg vil tru at me har effektiv jobbing ein stad mellom fire og fem timar totalt i løpet av natta.

Etter fire veker i helsevesenet, skal eg tilbringa to veker i redaksjonen til lokalavisa Strilen, før eg planlegg tre veker fri. Sommarferie kallast det visst. Då drøymer eg om solkrem og paraplydrinkar. Men me får sjå.

No er det i alle fall småsøskenmoro på heimefronten og tenastørrelseXLartigheter på jobbfronten som er livet. Reint bortsett frå den neste veka, då eg skal ein tur til hovudstaden for å speida etter gamle kjende.

Håpar sommaren din er like fin som min! :)