søndag, august 21, 2005

I morgon får eg besøk av ein blome

NRK 09.05.05: Jenter av pakistansk opprinnelse er den ungdomsgruppen som deltar aller minst i organiserte aktiviteter utenom skoletid.
Leder i Pakistansk Studentersamfunn, Kanwal Suleman, er overrasket over at ikke flere jenter deltar i organsierte aktiviteter.
- Bare de to siste årene har pakistanske foreldre blitt mer liberale. De viser større vilje til å forstå barna sine og forsøker å kommunisere, også på deres premisser, samtidig som de viderefører egne verdier, mener Suleman.


Forsvarsnett 20.12.04: Pakistansk Studentersamfunn (PSS) vil ha flere innvandrere inn i Forsvaret.
– Forsvaret danner et solid grunnlag for mennesker med høye ambisjoner i livet. Vi tror at religion og kulturforskjeller blir sett på som positive bidrag til et mangfoldig forsvar, sier Kanwal Suleman, leder i PSS.


-- Studentpolitikar, jusstudine, innvandrarborn og presidentspire --

Andregenerasjonsinnvandrarar har det med å verta stilt i dårleg lys.
Det fins jo sjølvsagt råtne eple i dei kretsar, som i alle andre, men min neste gjest er definitivt ei motvekt til dette biletet. Kanwal Suleman er snart 25 år, norsk-pakistansk, flink, morosam, tøff og generelt ei veldig bra jente.

Presseklippa ovanfor er henta frå dei siste to åra, då ho har sete som leiar i Pakistansk Studentersamfunn. I tillegg til dette viktige vervet, har ho brukt dei siste åra på jusstudier i Oslo og Bergen.

Mine framtidsplanar for Liljekanwal er at ho skal jobba for muslimske kvinner sine rettigheiter, både i Noreg og i Utlandet. Sjølv planlegg ho å verta den første norske presidenten.

Vel.

Det som i alle fall er sikkert, er at ho kjem til Volda i morgon for fire dagar, så eg har rydda kjøkken og vaska golv.

Nokon som har ein raud løpar til låns?

3 Innspel:

Blogger Thomas meinte at...

Hadde jeg hatt, skulle du fått.

23:13  
Blogger Heidi meinte at...

Fanken - den spamen der vert eg forbanna på!

13:25  
Anonymous Anonym meinte at...

gåkke det ann å slette den da????

18:02  

Legg inn en kommentar

<< Home