Matnyttige tider
Blame it on the kjøttdeig.
Og snart bør ein vel ikkje eta fugl.
Det må vera tøffe tider i restaurantbransjen.
Eg uttrykker min sympati, og trekker meg roleg tilbake til knekkebrøda mine. (Noko som ikkje skuldast panikk, men berre utilsikta halvanorektiske etevanar på generelt grunnlag.)
Eg er snart inne i min tredje månad her i Førde. Nyheitslesinga går bra, men produksjonen går treigare enn eg hadde håpa.
Med eit løfte om oppstramming på bloggfronten og mange varme tankar til medstudentar i praksis: Bruk dei siste februardagane til noko minneverdig.
Og snart bør ein vel ikkje eta fugl.
Det må vera tøffe tider i restaurantbransjen.
Eg uttrykker min sympati, og trekker meg roleg tilbake til knekkebrøda mine. (Noko som ikkje skuldast panikk, men berre utilsikta halvanorektiske etevanar på generelt grunnlag.)
Eg er snart inne i min tredje månad her i Førde. Nyheitslesinga går bra, men produksjonen går treigare enn eg hadde håpa.
Med eit løfte om oppstramming på bloggfronten og mange varme tankar til medstudentar i praksis: Bruk dei siste februardagane til noko minneverdig.
0 Innspel:
Legg inn en kommentar
<< Home